2 alkalmas tűnélküli mezoterápiás bőrfiatalítás a bársonyos, puha és ellenálló bőrért.

2 alkalmas tűnélküli mezoterápiás bőrfiatalítás a bársonyos, puha és ellenálló bőrért.

Kupon Információk:

Beváltható: 2012 december 10, hétfő - 2013 március 31, vasárnap
A kupon két 30 perces kezelésre érvényes, egy személy használhatja fel.
Más kedvezménnyel nem összevonható!
Amit kapsz (kezelésenként):
- 10 perc arc-csiszolás
- 10 perc hatóanyag bevitel (hyaluronsav)
- 10 perc mikromasszázs

A kupon 2013 március 31.-ig BEVÁLTHATÓ!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Tudnod kell a Kuponról:

Ahol kapod:
Alba-szépségszalon
1064 Budapest, Rózsa utca 73.
Egyeztetés, további információk:
Mák Kriszta:
+36 20 261-34-33

www.alba-szepsegszalon.hu
A foglalóval történő fizetéskor nem kell a teljes vételárat most kifizetned ahhoz, hogy megkapd a Kuponodat, csak az itt látható összeget. A fennmaradó részt a beváltáskor pénzben, vagy az ott elfogadott Cafeteria fizetőeszközzel kiegyenlítheted. Ennek előnyeiről itt olvashatsz bővebben: http://www.varosialkusz.hu/garancia

Bezár

FOGLALÓVAL

1.000 Ft
Kupon ár:
4.990 Ft
lejárt
Eredeti ár:
20.000 Ft
- 75%
Spórolsz:
15.010 Ft
Eladva: 5 db.
Megkaptuk a kedvezményt.
:-)
A Barátaid se maradjanak le!
Oszd meg velük is!

További információk az ajánlatról

Két négyzetméter és két kilogramm. Mi az?

Bizony a bőrünk! Ha gyönyörű és üde, magabiztosabban lépünk ki az utcára és ezt mások is észreveszik. Ahogy azt is, ha elhanyagolt, fakó vagy megereszkedett. Ha már mindent kipróbáltál, de elégedetlen voltál az eredménnyel, akkor használd ki Velünk a aradi Szépségszalon ajánlatát! A kuponnal 2 alkalmas expressz bőrfiatalítást próbálhatsz ki 4990 Ft-ért.


Manapság egyre többet hallani, olvasni a mezoterápiáról. Ez, a szépségiparban néhány éve teret nyert eljárás, hatékonyságával és látványos eredményeivel méltán vívta ki a neki járó tiszteletet. A tű nélküli mezoterápia az elektoporézis elvén működik, vagyis a bőrön szabad szemmel nem látható csatornákat hoz létre, elősegítve a hatóanyag bejuttatását. Az eljárás előnye, hogy fájdalmatlan, tűszúrás-mentes és gyakorlatilag veszélytelen. Az egész testfelszín kezelhető ezzel az eljárással.

A kezelés gyors, fájdalmatlan, az eredmény már 1-2 kezelés után látható, és 3-4 kezelés után már teljesen nyilvánvaló. A kezelés után nem maradnak külsérelmi nyomok, a napi tevékenységből nem jelent kiesést. A mezoterápia rendkívül sokféle problémát orvosolhat a megfelelően megválasztott hatóanyag koktélok által, olyan problémák kezelésében is igen hatékony, melyek terén eddig kevés siker mutatkozott

A technológiáról:


A módszer azt az előnyt kínálja, hogy az analitikus tisztaságú hatóanyagokat közvetlenül a sejtekbe juttathatjuk, tökéletes penetrációt előidézve nemcsak a hámban, hanem a bőr alatti mély szövetekben is. A hatóanyagokat közvetlenül az érintett területen alkalmazhatjuk, elősegítve a gyors asszimilációt, csökkentve a reakcióidőt és elkerülve az esetleges ellenjavallatokat a szájon át szedhető anyagokkal szemben. A bőrön keresztüli felszívódást az elektromosan töltött ionok (molekulák) teszik lehetővé, melyek természetes módon jelen vannak a hatóanyagokban és az emberi testben. A sejtmembránokban lévő csatornákat egy speciálisan modifikált RF segítségével megnyitjuk, így a sejtekbe különböző ionos és nem ionos, víz vagy zsíroldékony anyagok bevitele válik lehetővé. A különleges RF hullámok és a kibocsátott egyenáram az ionok elektromos töltésére hatva arra serkentik azokat, hogy egyik pólustól a másikig vándoroljanak. A professzionális kozmetika területén az elektroporézissel legyőzhető a hám barrier funkciója, bevihetőek a speciális hatóanyagok, lehetővé téve, hogy közvetlenül sejtszinten hassunk az esztétikai hibákra.

Az UNICA kozmetikai készülék:


Az 2010 őszi Beauty kiállításon mutatkozott be a Cesare cég legújabb fejlesztésű professzionális kozmetikai készüléke az UNICA. Az UNICA innovációja a kapacitív rádiófrekvenciával (RF) és az alacsony frekvenciájú ultrahanggal társított elektroporézis. Egy igazán komplex gép, mely tökéletes megoldást biztosít az arcbőr és a test anti- aging problémái , a striák és a cellulit ellen.

Városi Alkusz Live Help