8 alkalmas Rádiófrekvenciás zsírbontás + állapotfelmérés a kezelés elején és végén.

8 alkalmas Rádiófrekvenciás zsírbontás + állapotfelmérés a kezelés elején és végén.

Kupon Információk:

Beváltható: 2012 december 10, hétfő - 2013 május 31, péntek
A kupon két kezelésre érvényes, egy személy használhatja fel.
Más kedvezménnyel nem összevonható!
Amit kapsz:
- 3x Rádiófrekvenciás zsírbontás a has területén VAGY a derék VAGY a csípő VAGY a comb területén (25-30perc).
- 3x Hatóanyagos zsírbontó testtekercselés (25-30 perc)
- 2x Állapotfelmérés (a kezelés elején és a kezelés végén), mely megmutatja a test aktuális állapotát (viz ,izom ,zsir % )
A kupon 2013 május 31.-ig BEVÁLTHATÓ!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Tudnod kell a Kuponról:

Ahol kapod:
Alba-szépségszalon
1064 Budapest, Rózsa utca 73.
Egyeztetés, további információk:
Mák Kriszta:
+36 20 261-34-33

www.alba-szepsegszalon.hu
A foglalóval történő fizetéskor nem kell a teljes vételárat most kifizetned ahhoz, hogy megkapd a Kuponodat, csak az itt látható összeget. A fennmaradó részt a beváltáskor pénzben, vagy az ott elfogadott Cafeteria fizetőeszközzel kiegyenlítheted. Ennek előnyeiről itt olvashatsz bővebben: http://www.varosialkusz.hu/garancia

Bezár

FOGLALÓVAL

1.800 Ft
Kupon ár:
8.990 Ft
lejárt
Eredeti ár:
54.000 Ft
- 82%
Spórolsz:
45.010 Ft
Eladva: 3 db.
Megkaptuk a kedvezményt.
:-)
A Barátaid se maradjanak le!
Oszd meg velük is!

További információk az ajánlatról

A Q-Frequency egy készüléken belül, két külön rádiófrekvenciás (RF) lehetőséget kínál.
Az esztétika területén a rádiófrekvencia használata hatalmas áttörést biztosít az arc és a test formálásában, bőrünk feszesítésében, fiatalításában. A Q-Frequency egy készüléken belül, két külön rádiófrekvenciás (RF) lehetőséget kínál.
Az egyik a rezisztív 4 pólusú RF, míg a másik a kapacitív RF rendszer. A legtöbb rádiófrekvenciát használó készülék a két alkalmazás helyett csupán egyet használ, általában a rezisztív 2, vagy 3 pólusú RF-et. Lényeges különbség a két módszer között, hogy a rezisztív RF inkább a felszínen hat, bár azonnal látható eredménye van, de ez az eredmény nem hosszan tartó, míg a kapacitív RF mélyen hat és hosszan tartó eredményt produkál. 6-8 kezelés után még hosszú hónapokig “dolgozik” a bőr. A rezisztív RF karral a bőrfelszín kezelése javasolt, (bőrelszíneződések, acne, felszíni ráncok, feszesítés), míg a kapacitív kezelőkarral a mélyebben fekvő problémák orvosolhatóak (cellulit kezelés, zsírszövetbontás, lifting).

Már az első kezelések alkalmával meglepő eredményeket láthatunk a kötőszövet feszesítésben, a ráncok kezelésében, a cellulitproblémák által érintett területek csökkentésében és a karcsúsítás folyamatában. Egy igazi ” energiabomba” testünknek és a bőr ökoszisztémájának, a felülettől a mélyebb területekig újra aktiválva a természetes testi regeneráló és gyulladáscsökkentő funkciókat.

A Q-Frequency 500 kHz-es frekvenciát használ kapacitív és rezisztív energiaátadással, ennek segítségével a kezelt testtájon helyi vérbőséget aktivál különböző (akár mély) szinteken is. A vérbőség és a nyirokrendszer aktiválása miatt a zsírsejteket arra serkenti, hogy a méreganyagokat és a fölös zsírokat kiengedjék és így a megfelelő egyensúly helyreálljon. Az elektromágneses hullámok javítják a kötőszöveti sejtmembrán kálium-nátrium pumpájának aktivitását, természetes módon serkentve az új kollagén, elasztin és hyaluronsav termelését.
A Q-Frequency vendégeinek gyors és biztos eredményeket , mindeddig elérhetetlen feszességet és karcsúságot nyújt, tökéletes biztonság mellett.

A Q-Frequency gépről:


Ezzel a csúcstechnológiát alkalmazó géppel, műtéti szintű eredmények érhetők el és tarthatók fenn hosszú távon. Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk és arcunk tökéletes és fiatal maradjon az évek múlásával is. Akik nem szeretnék a “szikét” választani, de lépést akarnak tartani, megtalálták a megoldást!
A Cesare cég a különleges belső tulajdonságok mellett, rendkívül esztétikus külsőbe “csomagolta” készülékét, mely elnyerte a neves Aesthetic Arward díjat.

Városi Alkusz Live Help