Foglalóval vásárlás

Vedd meg a kiválasztott kuponodat Foglaló befizetésével a teljes ár töredékéért! A kuponodat ugyanúgy megkapod azonnal, a fennmaradó összeget pedig ráérsz kifizetni a beváltáskor.

Így akkor sem maradsz le az ajánlatról, ha most éppen nincs annyi pénz a számládon.
Beváltáskor fizethetsz készpénzzel, de Üdülési csekkel, Egészség pénztári kártyákkal, Sodexo és egyéb Étkezési Utalványokkal, SZÉP kártyával, vagy bármely cafetéria eszközzel is, melyet a beváltóhely elfogad. Hát nem nagyszerű, hogy megkétszerezed a megtatkarításod értékét?!
Az elfogadott fizetőeszközök listáját mindig az adott ajánlat leírásában részletesen közöljük!


Ez egy rendkívül kedvező lehetőség Neked arra, hogy a cafetériában összegyűlt pénzed kétszer annyit érjen!


Hisz ha féláron vásárolsz, kétszer annyi dolog telik ki belőle!Még több részletért lásd GYIK és ÁFF ide vonatkozó részeit!
Vásárlás és fizetés menete képekkel illusztrálva ITT!
A foglaló befizetésével vásárolt kuponok esetében a Partnerünkkel kötött szerződés, és a foglalóra vonatkozó jogi szabályozás értelmében 200%-os pénz visszafizetési garanciát nyújtunk.
A Partner/Beváltóhely hibájából eredő beválthatatlanság esetén a befizetett összeg 100% -áig a Városi Alkusz, a plusz 100%-ért a partner köteles jótállni.

Egyszerűbben: Mi vissza adjuk amit befizettél nekünk, a Partner pedig köteles Neked ugyanannyit fizetni még egyszer.
További részletekért lásd GYIK ide vonatkozó szakaszait (ÁFF IV. pont).

 

Vonatkozó Jogszabályok:
A szerződés megkötésekor a kötelezettségvállalás jeléül foglalót lehet adni[Ptk. 243. § (1)].
A foglaló az egyik szerződik fél által a másik szerződő fél részére a szerződés kötésekor vagy azt megelőzően más jogcímen, de a szerződéskötéskor foglalóvá átminősítetten átadott pénz vagy más dolog.

Ha a teljesítés módja banki átutalás, az időben elválik a szerződés megkötésétől. Ezért ha a felek a szerződéskötéskor a foglalóra vonatkozó banki terhelési értesítő átadásában állapodnak meg, az úgy tekinthető, hogy a foglaló átadása a szerződéskötéskor megtörtént.

Ha a szerződést teljesítik, a foglalót a szolgáltatás ellenértékébe be kell számítani.
Ha a foglaló a beszámításra nem alkalmas, vagy a szerződés olyan okból szűnik meg, amelyért egyik fél sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár [Ptk. 244. §].
A teljesítés meghiúsulásáért felelős személy az adott foglalót elveszti, a kapott foglalót kétszeresen köteles visszatéríteni [Ptk. 245. §].
A foglaló sorsa attól függ, hogy melyik szerződő fél hibájából hiúsult meg a szerződés.

Városi Alkusz Live Help