Máshogy mint mások!

Az oldal kialakításánal igyekeztünk a lehető leginkább figyelembe venni a Ti igényeiteket, és olyan szolgáltatásokat, extrákat is beépítettünk, amiket máshol nem találhattok meg.

Foglaló:Azoknál az ajánlatoknál, ahol ezt a képet látod lehetőséged van arra, hogy ne a teljes Kupon árat fizesd ki vásárláskor, hanem csak annak egy részét. Ennek több előnye is van számodra.

  • Nem maradsz le a Kuponról, akkor sem ha éppen nincs elég pénz a számládon. Hisz a Kupont ugyanúgy megkapod mintha teljes áron vetted volna meg, és ráérsz kifizetni a fennmaradó részt akkor amikor elmész beváltani.
  • Amikor elmész a beváltóhelyre, akkor a fizetéshez nem csak készpénzt használhatsz fel. Bármilyen cafetéria eszközzel fizethetsz, amit a beváltóhely elfogad. Az elfogadott fizetőeszközöket már a vásárlás előtt láthatod az ajánlat leírásában.
  • Azok akik rendelkeznek Üdülési csekkel, sodexo vagy más étkezési utalvánnyal, Egészség pénztári vagy SZÉP kártyával, egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit tudnak vásárolni érte. Csak gondolj bele, hogy így a 10.000 Ft-os utalványod azonnal 20.000 Ft-ot ér..

Azonnali beválthatóság:


  • Amikor megvásárolsz egy Kupont, azt azonnal elküldjük, de nem csak Neked! A beváltóhelyet is veled egy időben értesítjük a vásárlásodról, így nem kell várnod arra, hogy lejárjon az idő itt a weboldalon. Ha nem kell előzetesen időpontot egyeztetni, akkor azonnal indulhatsz is beváltani.
  • A fent leírtak a Banki utalással, vagy Postai utánvéttel vásárolt kuponokra is érvényesek. Amikor megkapod az értesítő e-mailt tőlünk a befizetésed sikerességéről, vagy amikor átveszed a postástól a levelünket máris indulhatsz beváltani.
  • Miért várakoznál 5-10 napot arra, hogy a kedveseddel elmenj vacsorázni, vagy kikapcsolódni ha azt még ma este megteheted?

Postai utánvét:


  • Ha Te nem szeretnél, vagy valamiért nincs lehetőséged bankkártyával fizetni, akkor sem maradsz ki semmi jóból nálunk! Válaszd a Postai utánvétet fizetéskor, és fizess a postásnak készpénzzel otthon az ajtódban!
  • Ugyanúgy vásárolhatsz Foglalóval is mint bárki más. Semmilyen hátrányod nem származik abból, ha ezt a fizetési módot választod.
  • A leveledet ajánlott küldeményként, elsőbbségi kézbesítéssel adjuk postára, hogy minél rövidebb ideig kelljen várakoznod. A borítékban pedig benne van a kuponod, amit ajándékba is adhatsz.

Hogyan fizethetsz az oldalon?

A "Megveszem" gombra kattintva, egy könnyen áttekinthető fizetési felületre jutsz ahol kiválaszthatod milyen módon szeretnéd megvásárolni a kuponodat.
Foglalóval, vagy teljes áron.
A fenti legördülő menüből azt, hogy mennyi darabot szeretnél. Az oldal automatikusan kiszámolja a fizetendő összeget.

Fizetési felület első lépés

Ezután azt kell eldönteni milyen fizetési mód a legmegfelelőbb számodra.

Bankkártyás fizetés

1, PayU -val történő fizetés:

- Ezt a fizetési módot választva, a tovább gombra kattintást követően átirányítunk a PayU biztonságos fizetési felületére.
A Szolgáltatásuk Magyar nyelven, regisztrációs kötelezettség nélkül használható.
Az adatok megadása nem bonyolult. Miután jóváhagytad a megbízást, automatikusan vissza irányít az oldal hozzánk, ahol azt fogod látni, hogy "Vásárlásod sikeres".
A PayU Magyarországon az internetes kártyás fizetési lehetőséget biztosító stabil banki háttérrel, kártyatársasági biztonsági szabványokat alkalmazva, valamint a PayU nemzetközi tapasztalatait felhasználva honosította meg a szolgáltatását.
Bankkártyás fizetésre a PayU szolgáltatását használja többek között a is.

2, PayPal -al történő fizetés:

- Ezt a fizetési módot választva, a tovább gombra kattintást követően átirányítunk a PayPal fizetési felületére. Tudnod kell a PayPal -ról, hogy a világ legbiztonságosabb és legnépszerűbb online fizetési felülete,
melyet 190 országban több mint 100 millióan használnak.
A fizetési felületen megadott adataidat sem mi, sem senki más nem láthatja!
Az adatok megadása nem bonyolult, és nem kell regisztrálni a PayPal-on, ahhoz hogy fizethess. Miután jóváhagytad a megbízást, automatikusan vissza irányít az oldal hozzánk, ahol azt fogod látni, hogy "Vásárlásod sikeres". Ha valamilyen oknál fogva nem sikerülne ezzel a megoldással kifizetned a kuponodat, akkor vissza kerülsz a mi fizetési oldalunkra, ahol választhatsz más fizetési módok közül.


A kuponodat mindkét szolgáltató esetében e-mail üzenetben kapod meg, amit az abban található linkre kattintva ki is nyomtathatsz.
A kuponodat a profilodban a "Kuponjaim" menü pont alatt is megtalálod, és onnan is letöltheted/kinyomtathatod.

Banki utalás, befizetés

- Ha ezt a fizetési módot jelölöd be, a tovább gomb megnyomása után megkapod a bankszámla adatainkat, valamint a befizetéskor/átutaláskor a megjegyzés rovatba beírandó egyedi azonosító kódot, mely alapján a vásárlást hozzád tudjuk kapcsolni.
FONTOS: Az itt látott információkat e-mail üzenetben is megküldjük neked, hogy egész biztosan megmaradjanak neked az adatok.
A kuponodat akkor kapod meg, amikor a befizetésed jóváírásra került a számlánkon. Ebből a szempontból a közvetlen banki befizetés (K&H Bank) a gyorsabb, mert azonnal a számlánkra kerül, de átutalás esetén is csak 1-3 napot vesz igénybe.
A kuponodat e-mail üzenetben kapod meg, amit az abban található linkre kattintva ki is nyomtathatsz.
A kuponodat a profilodban a "Kuponjaim" menü pont alatt is megtalálod, és onnan is letöltheted/kinyomtathatod.

Postai utánvét

- Ez egy rendkívül egyszerű módja a vásárlásnak. A tovább gombra kattintva egy adatokat bekérő lapra kerülsz, ahol a postázáshoz szükséges információkat kell megadnod.

Postai utánvét adatlapja

FONTOS: Az itt megadott adataidat nem rögzítjük adatbázisban. Miután postáztuk számodra a kuponodat, és az ellenértéke is beérkezett hozzánk, töröljük a nyilvántartásunkból.
A kuponodat a vásárlásodat követő munkanapon elsőbbségi ajánlott küldeményként adjuk postára, hogy minél hamarabb átvehesd. A postai feladásról, és a postásnak fizetendő összegről e-mail üzenetben tájékoztatunk.
Nem tart tovább ez a vásárlási mód sem, mint az átutalás, 1-3 munkanap elteltével már bonthatod is ki a borítékodat, benne a kuponoddal.

Ilyen egyszerű az egész.


Szeretnéd kipróbálni?

Regisztrálj és vásárolj!
Legyen a Partnerünk!

Kérdésed van?

Gyakran Ismételt Kérdések
Kapcsolat

Tudsz egy tuti helyet?

Ajánlj valakit
Városi Alkusz Live Help